Bombay's Hoeve
 
Gastouderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Wat bied ik aanIk bied opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar oud. De opvang is geopend van maandag tot en met vrijdag. Er zijn per dag 3 opvangplekken beschikbaar. Aangezien ik ervaring heb met verschillende medische aandoeningen, is er ook ruimte voor kinderen met een extra zorg vraag.

Zelf heb ik 3 zoons (2017, 2019, 2022), waarvan de oudste 2 op school zitten.  Alles is dus ingericht op kleine kinderen. 

Tijdens het kennismakingsgesprek kun je aangeven hoe jij graag wilt dat je kind verzorgd wordt. Heeft het vaste tijden of gaat de zorg op het ritme van de kleine. Ik zal zoveel mogelijk rekening hiermee houden, mits de groepsdynamiek dit toelaat. Ik geef iedere dag een schriftje mee waarin de belangrijkste gebeurtenissen van die dag staan. Je mag hier zelf ook bijzonderheden in opschrijven. 

Ik werk op basis van beschikbaarheid, Dit houdt in dat we vaste afspraken maken over de dagen en tijden. Ik geef ruim van tevoren aan wanneer de opvang gesloten is in verband met vakantie of feestdagen. Natuurlijk mag je er altijd voor kiezen om je kind thuis te houden.


Eten en drinken wordt verzorgd door Bombay's Hoeve. Mocht je kind rond 7 uur s'morgens gebracht worden, dan is er ook ontbijt. Als je kind na 8 uur gebracht wordt, dan ga ik ervan uit je kind al heeft ontbeten.

Er is iedere dag vers fruit. Ook voor de kleintjes die met oefenhapjes beginnen. De kinderen krijgen tussendoor water of diksap.

Tussen de middag eten we volkoren brood met melk of karnemelk.

S'middags drinken we thee en rond 16.00 eten we nog een cracker oid.

Flesvoeding/fles, dieetvoeding en (fruit)potjes dien je mee te geven.

Je dient zelf luiers mee te geven. Billencrème en luierdoekjes zijn aanwezig.

Bombay's Hoeve werkt samen met twee gastouderbureau's

Gastouderbureau inZicht

Gastouderbureau VoorElkaar